Najnovšie recenzie zo sekcie Detské trojkolky
- Veľmi dobre zabalené, popis a návod na zloženie produktu, ďakujem.
Ešte je v krabici
Žiadny postup teda žiadny plán k montovaniu kolobežky keďže prišla v demonte. Bez slovenského prekladu .
Materiál ako jednorazový plast.
Neodporúčam
- ☝
- Pomer cena kvalita
Plastové puklice na kolesách vôbec nedržia.
- spokojnosť
- Pomer cena kvalita
Návod
- Nepresny popis produktu
- Nepresne a chybajuce komponenty
pri skladani som zistila, ze mi chyba jeden komponent a jedna matica, ktoru poslali bola dokonca prilis mala. Neviem ci obchod bali vsetky veci zvlast, alebo ci len balia UZ zabalene krabice, ale tato skusenost bola hrozna. Vraj je tam polohovatelna rucka na riadenie. Jasne, ze nie. Otocna sedacka to iste. To, ze navod na zlozenie prisiel iba v polstine este ozeliem. Ale tie ostatne veci ma dostali.
- Dobrá kvalita výrobku
- Najskôr kočárik, potom trojkolka - výhodná kúpa pre rodičov, ktorí majú športového ducha a chcú niečo svoju ratolesť naučiť nenásilným spôsobom.
- Dá sa poskladať, takže sa dá pohodlne vložiť do kufra a previesť kam potrebujem.
- Kolesá EVA mám odskúšané a pre terén, v ktorom bývam, jediné možné riešenie. Nehrkocú, nenadskakujú na nerovnostiach, dobre držia a hlavne sú bezúdržbové.
- Trojkolka má na riadidlách svetlo a tlačítko na "naštartovanie motora", takže zábava pre každého ;o)
- Vyššia hmotnosť produktu, takže pre malého drobca možno ťažšie ovládanie pri samostatnom pedálovaní (nemám zatiaľ odskúšané / potvrdené v praxi) ... ale pri kombinovaných trojkolkách je tento model jeden z tých ľahších.
výhoda
super
- Jedna z mála trojkoliek, ak nie jediná, ktorá nemá pedále na prednom koliesku, ale pod sedadlom, čo dieťaťu umožňuje normálne šlapať.
- Vzhľadom na nie práve najnižšiu cenu by som čakal oveľa kvalitnejšie spracovanie. Strašná bieda, čo sa spracovania týka. Napr. aretácia predného kolesa znamená, že môžete ísť buď rovno alebo mierne doľava, prípadne doprava.
Veľká spokojnosť s produktom. Ideálne pre deti, dobré pre ich koordináciu. veľmi dobrá manipulácia, naozaj variabilný a šetrí miesto pri uskladneni.velmi dobrý typ na darček.
- Dieťa je mobilnejšie, športuje a viac vníma okolie ako z kočíka.
- Tento produkt som si vybral lebo je bicykel klasicky retiazkový
ľahká , šikovná, dobre sa s ňou manipuluje , oceňujem , že konštrukcia je kovová, stabilná, má úložný priestor
Objednala som pre dcéru trojkolku Eco Toys 360 šedo bielej farby. Biela mala byt konštrukcia bohužiaľ nakoniec prišla čierna, nebudem ju uz vracať alebo vymieňať ale sklamalo ma to. Rucka na držanie pre rodiča tak isto nema taký tvar ako na obrázku - je v celku a mala byt z dvoch častí. Odporúčam predajcovi najprv rozbaliť a skontrolovať tovar pred tým ako ho odošle alebo pridá do eshopu. Návod na montáž je písaná len po poľsky co by až tak nevadilo ako to ze je z iného typu trojkolky tým pádom vam je na dve veci pretože obsahuje súčiastky ktoré nie su súčasťou balenia.
Inak je produkt v poriadku a verím ze s ním nabeháme vela šťastných kilometrov.
- Super jazdné vlastnosti aj po náročnom - rozbitom teréne. Dizajnoví bicyklik. Sedí aj 6 ročným deťom FO 15 kg. Nádherná farba. Kvalitná konštrukcia. Dobré, príjemné vodenie-šoferovanie bicykla. Skvelé a jednoduché otáčanie na bicykli a polohovanie pre chvíľkové pospinkanie.
Veľmi jemná konštrukcia striešky. Bojím sa či vydrží všetky tie sklapania +detskú hru so strieškou.
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »