Najnovšie recenzie zo sekcie Detské trojkolky
- Je pekna a celkovo zodpoveda ocakavaniam.
- Mala som pocit ze sa da viac sklopit sedanka do polosedu .
celkovo som spokojna
- super
super
- Pevný materiál za super cenu
Vsetko ok
- Úžasný hrací panel, malý bol z neho unesený
- Všetko plastové, nekvalitné a nestabilné... Keď porovnám so značkou baby mix, tak je to šrot, určite kúpim baby mix, kde je úžasná kovová konštrukcia a oveľa väčšia trojkolka...
Dlho nevydrží!!! Vratila som ju späť...výrobky Arti sú strašne nekvalitné, žiadny poliak, ale čína!!!
- Presný popis, dobrá kvalita, spokojnosť
spokojnosť veľmi dobrá
- Praktický,bezpečný a pekný produkt
Super trojkolka
- Stabilná
- Tichá
- Kolieska nie sú gumené. Je to skôr taký pogumovaný plast, ale celkovo trojkolku vôbec nepočuť, ide ticho.
- Sedačka je skôr pre väčšie deti ktoré už vedia ak pedálovať. Ročný synček nej nej visí.
Sme spokojní
- pevná konštrukcia
- krásna jasná farba
- multifunkčnosť
- Velmi pekná , pevná , z plnohodnotnou strechou , pohodlná , penové kolesá .Ľahko ovladatelná.
- Z trojkolky a dajú dat dole len zadné kolesá a riadiaca tyč . To znamená horšia preprava v aute a to máme kombi.
Aj proti tomu záporu je super a kúpili by sme znova.
- odporúčam
- Všetko ok
- krasne farby, univerzalne pre chlapca aj dievca
- prakticka tasticka
- lahka manipulacia
- hlucne plastove kolieska
nadherna trojkolka 3v1, skoda len tych koliesok
- pevna konstrukcia, kvalitne remeselne prevedenie (poskladal som ju len s prilozenym klucom a skrutkovacom bez kladiva a vrtacky), bezpecnostne pasy, moznost vysadit pedale a nechat koliesko na volnobeh.
- K dokonalosti snad chyba len slnecna clona, ale to je na prvy pohlad jasne, ze tam nie je... aj ked sedacka ma na striesku pripravu, takze mozno dorobim.
Kvalitna trojkolka so sirokymi moznostami nastavenia. Je vidiet, ze ide o produkt vyrobeny v EU (Polsko) a nie nejaky azijsky smejd.
- Ľahko ovládateľne
- Pekne vyzerá
- Praktická taška
- Široké kolieska
- Samy plast
- Malý ride
- Malé dieťa sa po naklonení na jednu stranu prekoti
Trojkolka v celku vyhovuje požiadavkám malého dieťaťa.
- Krásna a pevná
- Dve práve brzdy , namiesto ľavej a pravej .
Môže byť
- tovar spĺňa kritériá ako je na stránke napísané
- bola dodaná v demonte kde bol priložený zrozumiteľný návod
- ľahko sa skladala
- je krásna a fajn vyššia , aj pre vyššych drobcov
- krasna
- odporúčam
- Zatiaľ nič
Kúpili sme ju v akcii, veľká spokojnost , odporúčam
- Trojkolka je krasna,maly sa tesi
- Navod na zlozenie pisal niaky genius...hrozne...
- Super funkcie a disign
- Nic
Dakujeme za cuper trojkolku je perfektna
- Najhorší internetový obchod!! Neodpovedajú, nezdvíhajú telefón a doma máte poškodený tovar.
- Lahko skladatelny, lahky na ovladanie,
- Nic
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »