Najnovšie recenzie zo sekcie Detské trojkolky
- Super,paradna,pevna,a hlavne pekna..
- Trojkolka je super, kvalitný materiál a krásny dizajn.
- Je perfektná a viac účelová.
- Nemá
Som nadmieru spokojná s výrobkom, ktorý som si objednala.
Smart Trike Explorer sivá 5v1 360° riadenie s polohovateľnou opierkou šedo strieborná
Anonym
Pridané: 8. novembra 2016
- •pekny dizajn a to je z kladnych vlastnosti vsetko
- • tento produkt absolutne neodporucam kedze je nebezpecny pre deti nakolko sa predne koleso pri jazde zasekne a tym straca stabilitu a lahko sa prevrati aj s dietatom "vdaka" 360°C otocnemu kolesu
- • vysoka cena
- • vzhladom na vyssie popisane je trojkolka absolutne nepouzitelna
- • dieta sa s trojkolkou moze pohrat iba tak ze na nej nejazdi t.j. straca na vyzname
Vyrobok by sa nemal vobec predavat a kazdemu kto si tento produkt kupil by mali byt vratene peniaze.
- Super trojkolka pre najmensich, pri tlaceni sa krutia aj pedaliky, da sa to prepnut a nebudu sa krutit pocas tlacenia, tiez sa da zablokovat volant a ide stale rovno, rodic moze ovladat trojkolku len tak ze nadvihuje mierne kolieska, neda sa tou vodiacou tycou otacat, a tiez sa da pedalikovat dozadu, cuvat, trojkolka je celkovo super, pedaluje sa lahucko a je stabilna :-)
- Asi akurat to, ze nema brzdu
Super na rovinnaty teren
S touto trojkolkou sme zatial velmi spokojni. Po dlhsom vybere a mnohych recenziach sme sa rozhodli prave pre tento model. Nas maly sa na nej nonstop usmieva, objavuje tlacidla a zvuky. Zvuky na volante su pre 10 mesacne dieta velmi atraktivne. Vyhoda je, ze sa daju vypnut. Rukovat sa mierne hybe, snad to casom nebude problem. Snad bude tato trojkolka oblubena a vyuzita az do 3 rokov. Zatial sa z nej tesime.
Velmi pekné a praktické
- Trojkolka vyzera pekne,lahko sa ovlada,drobec je na nej spokojny :)
- Uvitala by som pevnejsiu vodiacu tyč a brzdu
Celkovo sme spokojni :)
- kovová konštrukcia
- farebné prevedenie
- možnosť využitia od 10 mesiacov do 3 rokov
- možnosť odnímateľných súčastí
- zvukové prevedenie
- zatiaľ sa neprejavili žiadne nedostatky, zistíme pri dlhšom používaní produktu
som veľmi spokojná aj s výrobkom aj s cenou aj s dodávkou, ktorá bola naozaj rýchla
- Pekný dizajn, ľahké ovládanie.
- Nič.
Odporúčam, vyzerá tak ako na obrázku, materiál kvalitný.
- trojkolka je lahka
- zelezna konstrukcia posobi pevne
- plusom je hlavne retazovy pohon a primerany prevod
- zvoncek sa dietatu paci a lahko pouziva
- zvary posobia neesteticky, su velke, neuhladne
- plastove casti vyzeraju lacno, nekvalitne
- retaz sucha o plastovy kryt
Trojkolku sme vybrali, lebo je lahka a dieta nie je velmi motoricky zdatne. Pri vybere zohral ulohu aj sentiment a "socikovsky" design. Mysleli sme si, ze dostataneme okrem tradicneho designu aj tradicnu socikovsku kvalitu, ale nie je to tak. Trojkolka je funkcna, dieta sa vozi.
- Velmi spokojny
- Ziadne
Super obchod
- Pekný dizajn aj farba.
- Sedadlo je dosť malé, a tiež sa mi vidí tenké, ľahko sa bude lámať.
- Rodičom sa nedá ovládať smer jazdy dieťaťa.
Bicykel je pekný, farebne pekne zladený. Sedadlo je však dosť malé, a tiež sa mi vidí tenké, ľahko sa bude lámať.
Rodičom sa nedá ovládať smer jazdy dieťaťa.
- Dost sa kimaca sedacka a je naklonena takze dieta sa zosuchuje znej dolu ,a chranice na pasy su dost siroke
Inak celkom ok
- osvedcena kvalita nemeckej značky
- ľahučký bicykel
- tichý chod
- možnosť prepínania na voľnobeh
- vodiaca tyč je výškovo nastaviteľná a odnímateľná, ale nedá sa s ňou kormidlovať bicykel
Smart Trike 3400633 Jolly s ohrádkou a textilom modro oranžová
Pridané: 12. augusta 2016
(naposledy upravené 12. augusta 2016)
Zakúpený v Mackoviahracky.sk
- Cena,moznost roznych variant
- Tovar mal prasknutu rucku,ale nebudem to kvoli tomu reklamovat...a je to labilnejsie ako som cakal,uvidime kolko to vydrzi.....
Za tu cenu sa asi neda ine kupit,hadam to nieco vydrzi....
- kovova konstrukcia
- gumene kolieska
- dobre sa ovlada
- odkladaci priestor
- stupacky sa nedaju prisposobovat dietatu, takze ked je male nedociahne na pedale (ale tie ho lakaju...) a nohy ma skrcene a nevydrzi ich mat stale na stupacke... takze ich k pcha k pedalom, resp do kolesa,....
odporucam....
na kratke vychadzky bez kocika :)
- kovová konštrukcia
- veľké sedadlo
- slnečník neplní svoju funkciu, stačí slabý vietor a vyvracia sa, nedrží
cena versus kvalita je o.k.
- Dobra kvalita plastu, kolieska nie su velmi hlucne, bezpecnost mensieho dietatka s vystuzenym sedakom.
- Mozno mi len chyba tasticka na rucke.
Produkt urcite odporucam.
pekna trojkolka
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »